Mode en mode ……..

De laatse weken zijn voorbij gevlogen, beurzen en inkoop van wintercollecties(!) wisselden elkaar in rap tempo af met winkel inrichten en uitpakken van voorjaarscollecties … Kennismakingen met nieuwe mensen en labels, allemaal heel interessant! Op zich is zo’n periode best apart: je moet namelijk qua collectie vaak schakelen van winter naar voorjaar, maar ook wat het weer betreft! Sta je het ene moment nog te genieten in het zonnetje, rijd je het volgende moment in een sneeuw of hagelbui .
 
Maar wat is het leuk om dit allemaal mee te maken. En ook fijn dat ik dat na 50 inkoopperiodes nog steeds vind. Terug kijkend naar al die seizoenen met afwisselende collecties en merken! En al die herinneringen over hoe we jou toen als klant wilden bereiken. We organiseerden modeshows, stonden met stands op paardenconcoursen etc. Nu, in het tijdperk van sociale media, gaat alles nog veel sneller en ook weer anders. Maar één ding is niet veranderd: nog steeds sta jij als klant bij Opaal op nr 1.
 
En nog steeds blijven wij zoeken en veranderen om jou te inspireren. Vandaar dat er binnenkort weer een nieuw spannend vervolg komt op ons ‘filmproject’.
En meer dan ooit zullen wij je laten zien wat wij bedoelen met ‘Opaal suits you’. Als voorproefje laten we je even wat fotootjes zien uit de ‘oude doos’ . 
 
Tot snel 
 
handtekening-marjo

Modeshow Opaal