A new outfit makes you feel better

Oftewel kleren maken de vrouw……….

Iedereen kent ze wel die momenten dat je speciaal voor de dag wilt komen, zoals feesten, sollicitaties, een date of andere voor jou belangrijke momenten.

Momenten waar je jezelf wilt presenteren, jezelf voorstellen, maar ook een verpletterende indruk wil achterlaten. Dat men tegen je zegt zóóó, wat zie jij er goed uit: het is natuurlijk niet alleen die nieuwe jurk maar ook de kleur en de belijning ervan, want als deze bij jou passen dan versterkt het alles ten gunste van je uitstraling. Wat velen van jullie niet weten maar wel dagelijks bij ons ervaren is dat wij gediplomeerd kleur- en stijladviseuses zijn. Én dat dagelijks met veel plezier uitoefenen en toepassen.

Men zoekt soms voor een gelegenheid een outfit die stoer maar ook gekleed is. Dit kan natuurlijk niet altijd, maar wij hebben altijd tips. Een andere panty bijvoorbeeld of een schoenenswitch kan al het verschil maken. Ook accessoires zijn bepalend voor de uitstraling. Maar het gevoel dat we er smashing uitzien, wat dan weer door derden bevestigt wordt, geeft toch, zeg het zelf, een heerlijk gevoel. Een compliment krijgen of geven zorgt voor een geluksgevoel ( …..)

Onlangs met m’n verjaardag had ik een extra gezellig jurkje aangetrokken en blijkbaar straalde ik gezien het aantal complimenten dat feestje uit…

Acteurs ervaren dat al als ze in de grime zitten en getransformeerd worden naar het personage dat ze vertolken. Als ze in de spiegel kijken doet dat iets met hun mindset.

De conclusie is dan ook: durf gewoon weer te shinen ook op een gewone (wat is gewoon) doordeweekse dag. Een glitter op maandag geeft de start van de week een glansje wat dan weer op de hele week afstraalt.

Durf op dinsdag dat jurkje aan te trekken wat je eerst voor een feest hebt aangeschaft en wij adviseren je ook graag hoe je bestaande kledingstukken net weer een andere uitstraling geeft.

En vergeet vooral niet YOU ARE FABULOUS

OPAAL SUITS YOU

Lieve modegroeten

handtekening-marjo

 

img_1723-1 img_1724